Houten sectionaalpoort in Meranti

Bij een nieuwbouw project in Mol (België) werd er gekozen voor een houten sectionaaldeur en gevelbekleding, geleverd en gemonteerd door Different Doors. Het gaat bij dit project om een sectionaaldeur van ruim 5 meter breed en een totale gevelbreedte van bijna 10 meter.

De sectionaaldeur en gevelbekleding zijn uitgevoerd in de houtsoort Meranti, behandeld met een olie. De olie zorgt voor de uiteindelijke kleur van het hout. De kleur van hout past nu perfect bij de gekozen stenen en dit zorgt voor een prachtig eind resultaat.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten voordeuren