Houten sectionaaldeuren + houten voordeur

In Someren realiseerde het team van Different Doors een prachtig project bestaande uit twee houten sectionaaldeuren, verticaal geprofileerd en twee houten voordeuren in dezelfde stijl uitgevoerd als de houten sectionaaldeuren. Een prachtig samenhangend geheel als resultaat. De houten sectionaaldeuren zijn voorzien van slaglat en neutje en deze deuren zijn perfect geïsoleerd.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een garagedeur met voordeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren met voordeur
Houten verticale garagedeuren