Houten sectionaaldeur verticale delen Red Cedar

Tijdens dit project heeft de klant gekozen voor een grote houten sectionaaldeur met verticale delen Red Cedar hout. Het Red Cedar hout is behandeld met een zijde glans met de donkere kleur RAL 9450. Een hoogglanslak met een zwarte dekking.

De houten sectionaaldeur is bijna 6 meter breed. Er is gekozen om de delen verticaal te plaatsen i.p.v. horizontaal. Dankzij een slaglet, weldorpel en een neutje, krijgt de houten sectionaaldeur een  klassieke en luxe uitstraling. Een echte verfraaiing van uw houten sectionaaldeur.

Video

Houten sectionaaldeur met verticale delen Red Cedar hout

Houten sectionaaldeur in Hoeven – Noord-Brabant

Deze houten sectionaaldeur is geleverd in de omgeving van Hoeven – Noord-Brabant Wij leveren luxe- en moderne garagedeuren door heel Nederland. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever eerst even bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijkt u dan gerust even onze projecten, hier hebben wij een overzicht opgesteld van tevreden klanten door heel Nederland.

Alles is mogelijk

Heeft u vragen omtrent deze specifieke sectionaaldeur met Red Cedar hout of wilt u graag meer informatie over een eigen garagedeur met slaglet, weldorpel of neutje? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Garagedeuren met loopdeur