Houten sectionaaldeur Meranti – Putten

Different Doors monteerde deze elektrisch houten sectionaaldeur in Putten. Een houten garagedeur geproduceerd uit Meranti hout, gegrond in kleur naar keuze. De houten sectionaaldeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd en inbraakveilig. De deur is 5600 mm. breed en 2200 mm. hoog en is achter de dag gemonteerd.

Houten sectionaaldeur door Different Doors

Bent u ook weg van de mooie uitstraling van dit Meranti hout en het ontwerp van een sectionaaldeur? Bekijk dan eens deze sectionaaldeur van Meranti hout in Hilversum en deze Meranti-houten sectionaaldeur in Reeuwijk. Bijzonder aan deze laatste deur is dat deze is geïntegreerd in de gevel. Wilt u meer weten over of een sectionaaldeur iets is voor u? Neem eens vrijblijvend contact met ons, we helpen u graag verder!

Video

Houten sectionaaldeur Meranti

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Houten garagedeuren