Houten sectionaaldeur met losse loopdeur van horizontale latten Afrormosia hout

Het montageteam van Different Doors heeft een tevreden klant uit Rotterdam voorzien van een eigen houten sectionaaldeur inclusief loopdeur, waarbij de volledige wand afgewerkt is met onze unieke Afrormosia houtsoort.

Tijdens dit project hebben we een gehele wand geplaatst van ruim 5 meter breed. De gehele wand is voorzien van horizontale houten latten van de houtsoort Afrormosia. De gehele stijl is doorgevoerd voor de sectionaaldeur, losse loopdeur en de gehele wand, waardoor er een zeer fraaie uitstraling ontstaat wanneer uw garagedeur en loopdeur gesloten zijn.

Alles is mogelijk

Wilt u graag meer informatie over het project in Rotterdam en wilt u graag meer informatie omtrent de kosten? Neemt u dan contact op, dan maken wij een offerte op maat aan de hand van uw woning.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten voordeuren