Houten sectionaaldeur + loopdeur geïntegreerd in de gevel

Ook wanneer u op zoek bent naar een afgewerkte gevel met een sectionaaldeur in combinatie met een loopdeur, dan kunt u dit onze specialisten toevertrouwen. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit, beschikken over vakkundige en ervaren monteurs en u kunt zelf bepalen hoe uw garagedeur eruit komt te zien.

 

In Nuth hebben wij speciaal voor onze klant een houten garagedeurproject afgerond. Het geheel is ontwikkeld van horizontale delen Afrormosia hout. Deze houtsoort heeft een mooie donkere uitstraling en is bestand tegen de lucht en de zon. Het hout is behandeld met een transparante lak, hierdoor blijft het hout extra beschermd en blijft de mooie standaard kleur van het Afrormosia hout intact.

Alles is mogelijk

Voor dit project koos de klant voor het bekleden van de gehele gevel met Afrormosia hout. Zoals u op de foto’s terug kunt zien heeft dit een unieke uitstraling. Vindt u een standaard garagedeur minder mooi? Dan is een volledige gevelafwerking een uitstekende oplossing waar u jarenlang mee vooruit kunt. Wilt u meer voorbeelden bekijken? Bekijkt u dan ook eens onze sectionaal garagedeuren.

Uw eigen garagedeur laten plaatsen in Nuth – Limburg

Deze garagedeur is geplaatst in de omgeving van het dorpje Nuth in Zuid-Limburg. Wilt u graag meer projecten van tevreden klanten bekijken? Bekijk dan al onze projecten. Different Doors levert luxe- en moderne garagedeuren door heel Nederland. Wilt u ook uw eigen garagedeur op maat laten realiseren in Limburg? Neemt u dan even contact op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren