Houten sectionaaldeur met cassette paneel geïntegreerd in de gevel – Den Haag

Deze houten sectionaaldeur van bijna zes meter breed werd geheel op maat ontworpen, geproduceerd en gemonteerd door Different Doors. De deur is voorzien van een cassettepaneel en strookt volledig met de vaste wand en gevel. Een sectionaaldeur van deze afmetingen heeft een enorm gewicht, waarvoor een eigen railset en sluitmechanisme is ontwikkeld. Zo maakte Different Doors bij dit mooie project in Den Haag één houten sectionaaldeur over de gehele breedte mogelijk.

Casettemotief informatie

Video

Houten sectionaaldeur met cassette paneel geïntegreerd in de gevel

Alles is mogelijk

Bij Different Doors ontwerpen en produceren wij de houten garagedeuren volledig op maat en naar uw wens. Alle houtsoorten zijn mogelijk. U kunt er zelfs voor kiezen om in uw gevel dezelfde delen te gebruiken als in uw houten garagedeur. Hierdoor vormt de gevel samen met de deur een mooi geheel.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren