Houten openslaande garagedeur met bijpassende voordeur

Wist u dat u bij Different Doors tevens de mogelijkheid heeft om uw garagedeur op maat te laten realiseren? Heeft u specifieke eisen of wensen en wilt u graag samen met onze specialisten uw eigen garagedeur op maat ontwikkelen in combinatie met een bijpassende voordeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Openslaande garagedeur van eiken hout

Deze garagedeur en bijpassende voordeur zijn door de klant zelf ontworpen en in de fabriek van Different Doors geproduceerd. De buitenzijde van de openslaande garagedeur is bekleed met eiken houten delen, welke behandeld zijn met transparante lak.

De voordeur is uitgevoerd in dezelfde stijl en aan beide kanten bekleed met hetzelfde hout. Zowel links als rechts naast de voordeur is er gekozen voor zijlichten van HR++ glas. HR++ glas staat er om bekend dat het beter isoleert dan standaard dubbel glas, zo heeft u niet alleen een mooie uitstraling, maar tevens een zeer functionele oplossing. Dankzij deze mooie combinatie van houten voordeur en houten openslaande garagedeur beschikt uw woning over een fantastische uitstraling waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Uw eigen garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige luxe garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren. Bekijkt u ook eens onze bijzondere garagedeuren.

Garagedeur laten plaatsen in de Wijk – Drenthe

Dit project, waarbij er gekozen is voor een bijpassende houten voordeur in combinatie met een openslaande garagedeur, is uitgevoerd in de omgeving van Drenthe.  Different Doors is actief door heel Nederland! Heeft u vragen omtrent dit project in de Wijk of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen, neemt u dan gerust even contact op en dan komen wij graag langs om uw wensen te bespreken.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur en houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de deuren geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur en voordeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren