Elektrisch houten zijwaartse sectionaaldeur

Deze elektrisch houten sectionaaldeur bestaat uit verticaal houten panelen en opent/sluit zijwaarts, zodat er geen bovenruimte ingeleverd dient te worden. Ook kan op deze manier de garagedeur exact zo ver nodig openen/sluiten en kan de garagedeur gemakkelijk als doorgang gebruikt worden. Elektrische garagedeuren met een verticale profilering zijn een specialiteit van Different Doors. In dit geval ziet u een houten elektrische zijwaartse garagedeur, maar desgewenst kunnen sectionaaldeuren met verticale profilering ook naar boven openen.

Video

Elektrische houten zijwaartse garagedeur

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartse garagedeuren
Houten garagedeuren