Elektrisch houten sectionaaldeur – Geel (België)

In Geel (België) monteerde het team van Different Doors deze mooie houten sectionaaldeur in dezelfde stijl als de rest van het huis. Deze elektrisch houten deur is verticaal geprofileerd. Omdat de deur naar binnen toe openslaat, is een weldorpel aangebracht voor de afvoer van regenwater en voor een nette overgang is gebruik gemaakt van een neut. Verder is gebruik gemaakt van een slaglat en kraaldelen. De deur wordt elektrisch bediend en vouwt zich langs het plafond wanneer deze wordt geopend. Zo bespaart u veel ruimte langs de muren.

Houten sectionaaldeur voor uw pand?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten sectionaaldeur voor uw pand? Bij Different Doors vindt u professionals met ruime ervaring die vele deuren plaatsten bij andere tevreden klanten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij deze houten sectionaaldeur in Putten of deze Meranti houten sectionaaldeur in Hilversum. Wilt u de mogelijkheden voor uw pand bespreken? Neem dan vooral contact met ons op en leg uw wensen voor. Wij helpen u graag!

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten verticale garagedeuren
Houten garagedeuren