Branddeuren

Het team van Different Doors plaatste deze branddeur bij VDS in Hapert. Bijzonder aan de branddeur is dat deze tot wel 60 minuten brandwerend is. Different Doors is gespecialiseerd in het plaatsen van deuren met speciale functies. Bekijk bijvoorbeeld deze snelloopdeur of deze snelloopdeur met elektrische aandrijving. Ook interessant is een overzicht van de door ons geplaatste bedrijfsdeuren.

Different Doors voor garagedeuren

U kunt Different Doors ook inschakelen voor verschillende soorten industriedeuren. Denk hierbij aan stalen loopdeuren of verschillende laad- en lossystemen. Ook garagedeuren behoren tot de expertise van Different Doors. Denk hierbij aan openslaande houten garagedeuren of houten sectionaaldeuren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en uw wensen of ideeën. Liever meteen resultaat? Vraag dan direct een offerte aan!

 

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: