Voor een mooie voordeur gaat u naar Different Doors

Maak uw huis uniek met een mooie voordeur op maat! Different Doors maakt voordeuren op maat geheel naar uw wens. Kies zelf het ontwerp, de stijl en de houtsoort. Maak van uw huis een blikvanger en zoek vandaag nog contact met ons op! Bent u benieuwd wat wij allemaal bieden? Lees vooral verder!

Deze deuren bieden wij

Zoekt u naar een mooie voordeur? Dan moet u bij Different Doors zijn! Bij ons kunt u een prachtige voordeur op maat laten maken. U kunt zelf het ontwerp kiezen, de afmetingen en de houtsoort. Bij Different Doors heeft u de keuze tussen 10 houtsoorten. Alle voordeuren die we maken kunnen we in elk kozijn plaatsen. Zelfs een al bestaand aluminium kozijn. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn en helpen u tijdens het hele proces. Zo zorgen wij ervoor dat u de voordeur krijgt die bij uw huis past!

Dit is waarom wij al meer dan 8000 tevreden klanten hebben

Different Doors is gespecialiseerd in het maken van deuren op maat en heeft al jarenlange ervaring. We kennen de fijne kneepjes van het vak. Elke klant krijgt persoonlijk advies van onze adviseurs die ervoor zorgen dat u de deur krijg die u wilt hebben. De klant staat bij ons altijd voorop. We zoeken graag samen naar de mogelijkheden en vinden het ook belangrijk dat we dit samen doen. Daarnaast houden we van een uitdaging. Alles is mogelijk!

Waarom u voor Different Doors kiest:

  • Gespecialiseerd in deuren
  • Jarenlange ervaring
  • Vakmanschap
  • Mooie voordeuren op maat

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Onze werkwijze

Wanneer u het besluit heeft genomen een mooie voordeur bij ons te laten maken sturen wij een adviseur van ons bij u langs. Zij bekijken de situatie en bespreken de mogelijkheden met u. Hierna wordt uw idee op papier gezet door onze technische tekenaars. Doordat we alle deuren zelf produceren zal het proces vrij snel gaan. Onze monteurs zorgen ervoor dat de montage, installatie en afwerking van de deuren perfect zal zijn. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en geven daarom ook 10 jaar garantie mee.

Kies ook voor een bijpassende garagedeur!

Naast dat we een mooie voordeur voor u kunnen maken kunt u ook bij ons terecht voor een bijpassende garagedeur. Zo heeft uw huis helemaal dezelfde stijl. U kunt bij ons kiezen tussen drie verschillende soorten garagedeuren. We hebben openslaande garagedeuren, houten garagedeuren en zijwaartse garagedeuren. Onze garagedeuren onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, veiligheid en afwerking. Wilt u meer weten over onze garagedeuren? Op deze pagina vertellen wij u alles over ons aanbod.

Different Doors is Champions League!!!!!

Vandaag 20 maart onze voordeur en garagedeur door Different Doors laten vervangen. Vooraf duidelijke uitleg gehad op het bedrijf in Budel van Sil en tot vandaag heldere communicatie. Vanmorgen om 08.00 uur begonnen en om 14.00 uur waren alle deuren al vervangen!!! De deuren zijn prachtig en zijn vervaardigd hoogwaardig kwalitatief goed produkt. Ondanks het Coronavirus en de kou stonden de mannen zingend en fluitend hun werk te doen. Geeft aan hoe goed de sfeer binnen het bedrijf is!!
Kortom dit bedrijf presteert op het niveau van de Champions League waar alleen de beste mogen spelen!! Different Doors is een echt een aanrader!!

Lees meer verhalen van klanten