Moderne voordeuren van hout

Wat is er nu mooier dan een prachtig pand dat nog eens extra klasse krijgt door modern vormgegeven houtwerk? Moderne voordeuren van hout horen daar absoluut bij! Moderne voordeuren van hout laat u ontwerpen, vervaardigen én plaatsen door de specialisten van Different Doors. Heeft u een ontwerp klaar? Dan zorgen wij ervoor dat uw moderne houten voordeur netjes in het kozijn komt te hangen. Heeft u slechts een idee en wilt u dit laten uitwerken? Ook daarvoor staan we graag voor u klaar! Samen met u ontwerpen we uw moderne voordeur en adviseren we u over de beste materialen. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over hang- en sluitwerk!

Moderne voordeuren: hout soorten

Een van de meest gestelde vragen over moderne voordeuren is: “Welk hout is het beste voor mijn voordeur?” Bij Different Doors raden we altijd aan om zowel naar uitstraling als naar duurzaamheid te kijken. Vaak zijn tropische hardhoutsoorten als Afrormosia en Merbau zeer duurzaam en vragen ze om weinig onderhoud. Thermsich bewerkte houtsoorten als Fraké en Platowood worden ook steeds populairder omdat ze, ongeacht de weersomstandigheden, echt jarenlang meegaan. Heeft u een voorkeur voor een houtsoort en wilt u er meer over weten? Stel uw vraag via ons contactformulier. We helpen u graag!

Welke stijl houten voordeur zoekt u?

Kies hier uw favoriete type

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Moderne voordeuren van hout op maat

Wist u dat het bij Different Doors mogelijk is om moderne voordeuren geheel op maat te laten maken? Tot in de kleinste details nemen we uw wensen mee in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan verticale of horizontale belijning of zelfs een visgraatmotief. Ook is het mogelijk om glas in uw moderne voordeur te plaatsen. Dit kan transparant glas zijn of melkglas en ook is het mogelijk te kiezen uit bijvoorbeeld dubbelglas of HR++ glas. Ook de plaatsing in een bestaand kozijn is voor onze specialisten geen probleem, zelfs niet als het een aluminium kozijn betreft.

Offerte voor moderne voordeuren hout

Benieuwd naar de tarieven van Different Doors of heeft u vragen over moderne houten voordeuren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We gaan meteen voor u aan de slag zodat u op korte termijn alle informatie ontvangt die u nodig heeft.

Helemaal naar wens

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

Lees meer verhalen van klanten