Moderne houten voordeur

Als u zoekt naar een kwalitatief hoogwaardige voordeur, dan komt u uit bij een massief houten voordeur. Welk soort massieve houten voordeur u ook zoekt, van een klassieke voordeur tot een moderne deur, u kunt bij Different Doors terecht. Ook wanneer u zelf een ontwerp klaar hebt liggen of een eigen idee wilt laten uitwerken helpen onze professionals u graag.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie ontvangen over onze massief houten voordeuren? Neem contact op met één van onze adviseurs en dan helpen we u graag verder.

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Massief houten voordeur: welk hout kies ik?

Belangrijk om te weten is dat een massief houten voordeur voor 100% uit puur hout bestaat. Dit betekent dat de kern niet hol is of is opgevuld met een ander -vaak lichter- materiaal. Een massief houten voordeur is dan ook zwaarder dan andere deuren. Vaak wordt er voor een massief houten voordeur voor een tropisch hardhout gekozen als merbauhout. Dit hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse, is makkelijk te bewerken en gaat jarenlang mee. Bij Different Doors bieden we een ruim aanbod houtsoorten aan. Enkelen staan vermeld op onze pagina Veelgestelde Vragen. Zoekt u een ander soort hout en staat deze niet vermeld? Neem gerust contact op zodat we u verder kunnen helpen.

Extra mogelijkheden bij een massief houten voordeur

Different Doors biedt vele extra opties bij de vervaardiging van een voordeur. Denk bijvoorbeeld aan de belijning van de deur, ook wel de plaatsing van de panelen die samen de deur vormen. Afhankelijk van het ontwerp van uw pand, kunt u een voorkeur hebben voor verticale of horizontale belijning en zelfs visgraatmotief behoort tot de mogelijkheden. Verdere extra opties zijn:

  • Glas, melkglas, HR++ glas
  • Handgrepen in alle soorten en maten
  • Hang- en sluitwerk met verschillende SVG veiligheidskeurmerken
  • Plaatsing in een bestaand (aluminium) kozijn

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw massief houten voordeur of uw ontwerp? Neem gerust contact op via ons contactformulier. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Wilt u liever meteen weten wat uw massief houten voordeur kost? Vraag dan meteen een offerte aan.

Alles uit de kast voor een beter product…

Different Doors heeft zonder verdere discussie de extra kosten van onze poort genomen als investering in een beter ontwerp. Veel respect voor de eerlijke manier waarop Sil en zijn team staan voor hun product. Bouwen draait om samenwerken en vertrouwen, zeker bij complexe bouwplannen. Onze ervaring laat geen twijfel dat we Different Doors aan iedereen zouden aanbevelen.

Lees meer verhalen van klanten