Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur bestaat uit verschillende secties. De garagedeur kunt u ‘naar boven wegrollen’ of ‘naar de zijkant wegschuiven’. Hij is leverbaar in vele verschillende soorten hout voor een luxe uitstraling.

Bij een sectionaal garagedeur kunt u kiezen of u de secties horizontaal of verticaal wilt laten plaatsen. Dit is afhankelijk van uw wensen en hoe uw woning eruit ziet. Een garagedeur met verticale secties geeft optisch meer lengte, terwijl een deur met horizontale secties optisch meer breedte geeft.

Bij Different Doors kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Wilt u graag meer informatie over de specifieke houtsoorten of heeft u zelf een houtsoort in gedachten? Neem contact met onze adviseurs op. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en maken een offerte op maat.

Of u kiest voor een klassieke- of moderne uitstraling, bij Different Doors bent u aan het juiste adres voor een sectionaaldeur op maat. U bepaalt zelf de afwerkingsmogelijkheden en kiest uw eigen RAL-kleur. Doordat wij gebruik maken van verschillende panelen weet u zeker dat u uw sectionaal garagedeur volledig kunt aanpassen aan de stijl van uw woning.

Wilt u een volledige impressie van ons afgeleverde werk? Bekijk onze voorbeelden uit ons ruime portfolio, bijvoorbeeld een luxe houten sectionaaldeur of een luxe zijwaartse sectionaal garagedeur.

Waarom kiest u voor een sectionaaldeur?

De voordelen van een sectionaal garagedeur zijn de isolatie, de veiligheid en het gemak.

  • Hij is goed geïsoleerd. Dit komt doordat de deur uit 4,2 cm dikke panelen bestaat die met rubbers met elkaar zijn verbonden. Als de garagedeur gesloten is, zorgen de rubbers ervoor dat de deur goed isoleert.
  • Het is een zeer veilige garagedeur! Een stalen pin schiet in de vergrendeling, waardoor de deur van buitenaf zonder sleutel niet meer open gemaakt kan worden.
  • Deze garagedeur gaat licht en gemakkelijk open en dicht. Bij een kanteldeur moet u zelf het gewicht tillen. Bij een sectionaaldeur doet de rails dit voor u.

Verschillende soorten sectionaaldeuren

Houten garagedeuren
Een houten sectionaaldeur met het gemak van een garagedeur op rails die gemakkelijk open en dicht gaat en de luxe uitstraling van een houten deur heeft.

Zijwaartse garagedeuren
Bij zijwaartse sectionaal garagedeur zit de rails aan de zijkant van de garage. Dit is praktisch als u een lage garage heeft en de rails niet over het plafond wilt laten lopen.

Elektrische garagedeuren
Elektrische deuren zijn handig als u uw garage veel gebruikt. Met de afstandsbediening zorgt u dat de poort openstaat voordat u aan komt rijden. Zo kunt u direct uw garage inrijden.

Service van Different Doors

Alle sectionaaldeuren worden volledig op maat gemaakt. Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. De garagedeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door onze ervaren monteurs vakkundig geplaatst. Op al onze deuren ontvangt u 10 jaar garantie.