Garagedeur met loopdeur

Sectionaaldeur met loopdeur

Een sectionaaldeur bestaat uit verschillende panelen, ook wel secties genoemd. De secties kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst. Een sectionaaldeur met loopdeur heeft een aparte deur die volledig in de garagedeur wordt geïntegreerd. Een loopdeur is gemakkelijk en energiezuinig!

Waarom kiest u voor een sectionaaldeur met loopdeur?

Een sectionaaldeur met loopdeur is zeer praktisch als u regelmatig lopend of met de fiets via uw garage naar binnen of buiten gaat. Ook als u uw garage als kantoor of bergruimte gebruikt, is een loopdeur onmisbaar. Een loopdeur bespaart energie omdat u niet steeds de volledige sectionaal garagedeur open en dicht hoeft te doen. Ook is een loopdeur veel gemakkelijker en lichter in het gebruik. Een ander voordeel is dat de loopdeur mooi afgewerkt wordt in de dezelfde stijl als uw sectionale garagedeur. De sectionaaldeur met loopdeur wordt één geheel en past goed bij de uitstraling van uw woning. Wist u dat u de sectionale garagedeur en loopdeur extra kunt beveiligen tegen inbraak? U investeert dan in extra veilige sloten en ontvangt het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Hoe komt uw sectionale garagedeur eruit te zien?

Bij Different Doors kunt u uw sectionale garagedeur volledig zelf samenstellen. U bepaalt zelf welk type hout u wilt. Wilt u bijvoorbeeld eikenhout, mahoniehout of een andere houtsoort? Vervolgens bepaalt u zelf of u de panelen horizontaal of verticaal geplaatst wilt hebben. Het is Uniek voor Different Doors dat u de secties ook verticaal kunt laten plaatsen! Ook bepaalt u zelf of u de secties naar ‘boven weg laat glijden’ of dat de panelen ‘naar de zijkant wegdraaien’. Wilt u een elektrische of handmatige deur?

 

Wilt u een volledige indruk van alle garagedeuren die wij hebben geleverd? Bekijk ons uitgebreide portfolio, bijvoorbeeld een houten garagedeur met loopdeur of een houten zijwaartse garagedeur.

Waarom kiest u voor een sectionaaldeur met loopdeur?

  • U kunt gemakkelijk in en uit lopen;
  • De garagedeur is energiezuinig;
  • U heeft minder kracht nodig om de deur open en dicht te doen;
  • De deur wordt in dezelfde stijl als uw sectionaal garagedeur geleverd;
  • De loopdeur kunt u extra beveiligen tegen inbraak.

 

Bekijk ons assortiment sectionaal garagedeuren

Houten sectionaaldeuren
Een houten sectionaaldeur heeft de luxe uitstraling van hardhout en het gemak van een deur op rails die gemakkelijk open en dicht gaat.

Zijwaartse sectionaaldeuren
Bij zijwaartse sectionaal garagedeur zit de rails aan de zijkant van de garage. Dit is praktisch als u een lage garage heeft en de rails niet over het plafond wilt laten lopen.

Verticale sectionale garagedeuren
Verticale garagedeuren zijn uniek bij Different Doors! De secties worden verticaal geplaatst en zorgen voor een optisch lange deur.

Service van Different Doors

Bij Different Doors maken we alle sectionale garagedeuren volledig voor u op maat. Onze adviseurs komen bij u langs en bespreken uitgebreid uw wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe we uw wensen kunnen realiseren. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van houten deuren. Zij plaatsen de deur vakkundig en snel. Op alle deuren die Different Doors levert, ontvangt u 10 jaar garantie.