Sectionaal garagedeur

Sectionaal garagedeuren zijn deuren die uit losse panelen of secties bestaan. Het is uniek bij Different Doors dat u kunt kiezen voor zowel horizontale als verticale panelen. Horizontale panelen zorgen voor een optisch breder beeld van uw garagedeur.

Welk type paneel u ook kiest, u kunt beide types zowel naar boven ‘oprollen’ als naar de zijkant ‘wegschuiven’. Als de sectionaal garagedeur naar de zijkant wegrolt, houdt u het hele vloeroppervlak van uw garage over. Heeft u bijvoorbeeld een lage garage, dan kunt u overwegen om de deur juist zijwaarts te laten wegschuiven.

Tussen de secties zitten rubbers die zorgen dat uw sectionaal garagedeur goed isoleert en soepel beweegt. Al onze sectionale garagedeuren zijn voorzien van goede veiligheidssloten en zijn beveiligd tegen inbraken. Eventueel kunt u de garagedeur voorzien van extra veilige sloten. Dan ontvangt u tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Houten sectionaal garagedeur

De sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in zowel onderhoudsvrije als een massief hout. Onze houten sectionale garagedeuren onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en een onovertroffen afwerking. Bij Different Doors kunt u kiezen uit een landelijke, moderne of klassieke stijl.

Welke houtsoort vindt u mooi? U kunt kiezen uit alle soorten hout, bijvoorbeeld mahonie, eiken, of hardhout. Het is allemaal mogelijk. De dikte van de houten panelen is 60 tot 75 mm dik. Een houten sectionaaldeur lakken wij eventueel af in de kleuren die passen bij uw woning. Ook kunt u ervoor kiezen om de hele gevel te laten bekleden met hetzelfde hout als dat van uw sectionaal garagedeur. Hierdoor valt uw garagedeur nauwelijks op.

Garagedeur met loopdeur

Bij een garagedeur met loopdeur combineert u het beste uit twee werelden: een prachtige garagedeur met een chique uitstraling, plus het gemak van een kleinere deur. Zo kunt u zelf gemakkelijk in en uit de garage lopen zonder dat u de hele garagedeur hoeft te openen. De loopdeur is natuurlijk in dezelfde stijl uitgevoerd als de rest van de sectionale garagedeur.

 

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs

U kunt al uw wensen met ons bespreken. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u goed voor te lichten over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, voordat ze u een offerte uitbrengen. Onze garagedeuren worden volledig op maat gemaakt en worden helemaal toegespitst op uw wensen. Sectionaal garagedeuren van Different Doors zijn echt een aanwinst voor uw huis: in veiligheid, het aanzien en comfort!

Wilt u een impressie van ons afgeleverde werk? Bekijk onze voorbeelden uit ons ruime portfolio, bijvoorbeeld een luxe houten sectionaaldeur of een luxe zijwaartse sectionaal garagedeur.

Verschillende soorten sectionale garagedeuren

Zijwaartse sectionaal garagedeur

Zijwaartse garagedeuren
Bij een zijwaartse sectionaal garagedeur zit de rails aan de zijkant van de garage.
Dit is praktisch als u een lage garage heeft en de rails niet over het plafond wilt laten lopen.

Sectionaal garagedeur verticale profilering

Houten garagedeuren
Een houten sectionaaldeur heeft het gemak van een garagedeur op rails die soepel open en dicht gaat en de luxe uitstraling van een massief houten deur.

Sectionaal garagedeur horizontale profilering

Elektrische garagedeuren
Elektrische deuren zijn handig als u uw garage veel gebruikt. Met de afstandsbediening zorgt u dat de poort openstaat voordat u aan komt rijden. Zo kunt u direct uw garage inrijden.