Garagedeur hout

Garagedeur hout

Bent u op zoek naar een garagedeur van hout? Een prachtige deur in een landelijke, moderne of klassieke stijl? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres!

Wij zijn specialist in garagedeuren van hout. U kunt bij ons elke houtsoort die u wenst kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een garagedeur van mahonie hout of heeft u liever eiken? Ook kiest u zelf de kleur en de afwerking. De loopdeur maken wij in dezelfde stijl als uw garagedeur. Het is zonde als u een prachtige houten garage deur heeft en daarnaast een aluminium loopdeur.

Ruime keus houten garage deuren

U heeft een ruime keus aan houten garage deuren. Zo bepaalt u zelf of u automatische garagedeuren wilt die tegen uw plafond oprollen of dat u zijwaartse deuren wilt die naar de zijkant wegglijden. Ook bepaalt u zelf of uw deur elektrisch of handmatig open gaat. Uiteraard kunnen ook de garagedeuren van hout elektrisch bediend worden. Dat is ideaal als u uw auto vaak in en uit de garage haalt.

Bij Different Doors kunt u ook voor verticale garagedeuren kiezen. De houten panelen worden dan verticaal in plaats van horizontaal geplaatst.

Al onze deuren zijn voorzien van veilige sloten. Wilt u uw houten garagedeur extra beveiligen? Dat kan! U kunt kiezen voor extra veilige sloten en ontvangt het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inbrekers hebben via uw garagedeur geen schijn van kans meer!

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de prijzen van een elektrische garagedeur? Onze adviseurs denken graag met u mee!

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze openslaande garagedeuren:

thumb1

Iedere houtsoort mogelijk

Elke soort hout heeft een ander karakter en een andere sfeer. Daarom bepaalt u zelf welke houtsoort u wilt.

Garagedeur hout

Elke ontwerp mogelijk

Alle deuren worden volledig op maat gemaakt. Onze professionals kijken naar uw wensen.

Garagedeur hout

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Dankzij onze extra veilige sloten wordt er niet meer ingebroken via uw garagedeur!

Loopdeur in dezelfde stijl

Uw loopdeur in dezelfde stijl zodat uw volledige deur bij de stijl van uw woning past.

Service van Different Doors

Service vinden we ontzettend belangrijk! Daarom krijgt u op alle houten garage deuren 10 jaar garantie. Mocht er toch onverwachts iets kapot gaan aan uw deur of aan de motor, dan staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om het direct op te lossen.