Oregon Pine houten garagedeur

Oregon Pine garagedeur

Oregon Pine is een sterke en harde houtsoort wat uitstekend te gebruiken is voor het maken van houten deuren. Oregon Pine is een roodachtige naaldhoutsoort afkomstig van de Canadese- en USA westkust. De mooie zacht-rode kleur van het hout en de blank gelakte afwerking zorgen voor een super uitstraling van de deur.

Oregon Pine garagedeuren, sectionaaldeuren
Situatie voor en na, prachtig resultaat Oregon Pine garagedeuren

Specialist op gebied van houten garagedeuren

Different Doors is specialist op het gebied van houten garagedeuren. Houten garagedeuren van Oregon Pine, maar ook Eiken, Red Cedar, Meranti en Padoek houten garagedeuren worden geheel in stijl voor u gemaakt. Het eigen montageteam van Different Doors zorgt voor een uniek, exclusief en schitterend resultaat van uw nieuwe garagedeur.

Oregon Pine houten garagedeur, geheel verwerkt in een Oregon Pine houten wand.

De houten deuren van Different Doors worden niet bekleed met hout, maar worden geheel van hout gemaakt. Het hout wordt in een droogkamer gedroogd, zodat de werking van het hout optimaal onder controle wordt gehouden. Garagedeuren, geheel gemaakt van Oregon Pine, geven uw huis een schitterende uitstraling. Ook kunnen houten sectionaaldeuren geheel verwerkt worden in een houten wand, zodat de houten garagedeur naadloos wegvalt in de met hout beklede wand.

Maatwerk is de standaard!

Oregon Pine kan gebruikt worden voor sectionaaldeuren, maar ook voor houten openslaande deuren of houten zijwaartse deuren. Deuren van Different Doors worden geheel op maat gemaakt. Wenst u graag ramen in uw garagedeur? Garagedeuren worden geheel naar wens van de klant gemaakt.

Meer Informatie?

Benieuwd naar het totale aanbod houten garagedeuren? Vraagt u zich af wat bij uw woning top zou zijn? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om u de adviseren en informeren over alle mogelijkheden betreft garagedeuren van Different Doors. Onze showroom is elke dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Liever een afspraak bij u thuis? Neem gerust contact met ons op.