garagedeur red cedar hout

Garagedeuren bekleden met red cedar delen

Bent u op zoek naar een houten garagedeur bekleed met red cedar? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres. Wij kunnen garagedeuren bekleden met red cedar delen.

Red Cedar is een houtsoort die veel gebruikt wordt bij het bekleden van garagedeuren, poorten en als gevelbekleding. Het is een duurzame houtsoort en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Red Cedar is een vergrijzende houtsoort. Is deze vergrijzing niet gewenst? Dan is het Red Cedar hout goed te behandelen om de vergrijzing te voorkomen.

Houten garagedeuren met red cedarGaragedeuren bekleden met de houtsoort red cedar

Different Doors maakt veelvuldig gebruik van Red Cedar hout bij de productie van houten sectionaaldeuren en gevelbekleding. Bij Different Doors maken we het volledige deurblad van hout in plaats van een bestaande deur te bekleden met hout. Dit komt de kwaliteit en duurzaamheid ten goede. Omdat Red Cedar op zichzelf een ‘lichte houtsoort’ is, is deze uitermate geschikt om te verwerken als deurblad voor een garagepoort.

Houten garagedeuren met red cedarRed Cedar garagedeuren op maat gemaakt

De houten garagedeuren van Different Doors zijn altijd maatwerk. Het ontwerp wordt in overeenstemming met uw gebruikswensen en smaak gemaakt en daarna voor u op maat geproduceerd. Elektrisch houten garagedeuren kunnen zowel naar boven toe als zijwaarts langs de gevel draaien. U kunt zelf aangeven hoe u de garagedeur graag ziet. Wenst u verticale of horizontale panelen? Smalle of brede houten latjes? Een garagepoort en voordeur geïntegreerd in een houten gevel? Different Doors realiseert uw wens.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze unieke houten garagedeuren met red cedar hout? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw unieke situatie? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.