Garagedeuren bekleden met padoek

Garagedeuren bekleden met padoek? Daarvoor moet u bij Different Doors zijn. Houten sectionaaldeuren van Different Doors wordt geheel naar uw wensen geproduceerd en gemonteerd door een team van ervaren monteurs, met een uniek en prachtig eind resultaat.

Eigenschappen van padoek

Bij het bekleden van garagedeuren met hout kunt u kiezen uit veel verschillende houtsoorten, waaronder padoek. Padoek is een houtsoort afkomstig uit Afrika en zeer geschikt voor het toepassen in bijvoorbeeld garagedeuren. Het kernhout heeft een koraal rode, tot paars bruine kleur. Zonder afwerking (onbehandeld) gaat het verweren en krijgt het een mooie licht bruine kleur.

Houten sectionaaldeuren in een lijn met de wand

Naast garagedeuren is padoek ook uitermate geschikt voor het verwerken in gevelbekleding. Een houten sectionaaldeur in een lijn met de wand in padoek zorgt voor een prachtig geheel. Doordat we voor de garagedeur en de wand hetzelfde hout gebruiken is uiteindelijk niet meer te zien waar de gevel ophoudt en de garagedeur begint.

Houten garagedeuren van Different Doors

Houten garagedeuren van Different Doors geven uw woning en garage een luxe, maar natuurlijke uitstraling. Of u nu kiest voor houten openslaande deuren of een houten sectionaaldeur, wij leveren de houten garagedeur die u zoekt. Is een horizontale sectionaaldeur niet de juiste oplossing voor u, dan kunt u kiezen voor een houten zijwaartse deur. Door voor een zijwaartse deur te kiezen heeft u geen aparte loopdeur meer nodig.

houten zijwaartse sectionaaldeuren

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over garagedeuren bekleden met padoek? Of wilt u graag advies over de juiste deur voor uw garage? Kom dan eens langs in de showroom in Budel. Wij zij iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. U kunt ook een afspraak maken op een andere dag én in de avonduren! Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende afspraak, naar wens bij u thuis of bij ons in de showroom.