Houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Wilt u uw nieuwe woning voorzien van een nieuwe houten voordeur? Of wilt u uw bestaande voordeur laten vervangen door een nieuwe houten voordeur? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres. Een houten voordeur geeft uw woning tevens karakter. Het is mogelijk om uw houten voordeur helemaal naar uw eigen wensen te ontwerpen. Iedere houtsoort is mogelijk en ook de uitstraling kunt u zelf bepalen. Wist u dat zelfs een houten voordeur in een bestaand aluminium kozijn tot de mogelijkheden behoort?

Houten voordeur in een aluminium kozijn

Onze houten voordeuren in een aluminium kozijn geven uw woning een echte architectonische en moderne uitstraling. Het is mogelijk om uw houten voordeur tot in de puntjes te ontwerpen en produceren. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact met ons op en wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk voorbeeld

Houten voordeur in een aluminium kozijn

 

Nieuwe houten voordeur

Wilt u uw bestaande voordeur vervangen door een nieuwe houten voordeur dan kunnen wij die geheel naar uw wens produceren en plaatsen. In onze eigen fabriek produceren wij de voordeur vervolgens. Deze wordt vakkundig bij u geplaatst door de monteurs van Different Doors.

Bekijk voorbeeld

Nieuwe houten voordeur

 

Houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl

Wist u dat het bij Different Doors mogelijk is uw houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl te laten maken? Geheel op maat en naar uw wensen en eisen. Dankzij deze mooie combinatie van een houten voordeur- en garagedeur beschikt uw woning over een luxe en moderne uitstraling waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Bekijk voorbeeld

 

Houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl

 

Bekleden van houten voordeur

Het bekleden van een bestaande voordeur behoort bij Different Doors tot de mogelijkheden. U heeft een versleten voordeur maar wilt deze er weer als nieuw uit laten zien? Dan kunnen wij deze bekleden met iedere houtsoort. Tevens kunnen we uw garagedeur ook bekleden zodat uw gevel een totaal nieuwe look krijgt.

Bekijk voorbeeld

Bekleden van houten voordeur

 

Keuze uit alle houtsoorten en bewerkingen

Uniek is onze omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen.

 

video

Bekijk de video van een houten voordeur in een aluminium kozijn.

garagedeuren youtube

Bekijk de video om te zien hoe een combinatie van een houten voordeur met een bijpassende houten garagedeur er uit ziet.

garagedeuren youtube

 

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op iedere voordeur van Different Doors.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen