Een voordeur van massief hout geeft uw woning een stijlvolle uitstraling. Different Doors maakt de mooiste houten voordeuren op maat. U heeft vrije keuze in het ontwerp, de afmetingen en houtsoort. Natuurlijk leveren we ook graag een garagedeur in dezelfde houtsoort als uw voordeur.

Op maat gemaakte voordeuren

Het is mogelijk om uw houten voordeur tot in de details te ontwerpen en op maat te produceren. Of u een moderne, klassieke of zelfs monumentale voordeur wenst, onze vakmensen kunnen het voor u maken. Wilt u verticale belijning, horizontaal, of in liever een visgraat motief? Wilt u glas in uw voordeur? U verzint het en wij maken het. Zelfs het plaatsen van een houten voordeur in een bestaand aluminium kozijn is voor ons geen probleem.

Een voordeur in een houtsoort naar keuze

Elke houtsoort geeft een andere uitstraling. Daarom produceren wij voordeuren in de houtsoort van uw keuze. Ook zeer speciale houtsoorten zoals Barnwood of Afrormosia. Door lakken of oliën aan te brengen, geven we u voordeur iedere gewenste kleur of tint.

Ontwerp uw eigen voordeur

Heeft uzelf of uw architect een ontwerp gemaakt. Dan kunnen wij het maken! Daag ons uit.. Wilt u een deur die eruit springt, of juist eentje die wegvalt in een houten gevel. Alles kan! We leveren desgewenst ook de gevelbekleding in hetzelfde hout.

Perfecte isolatie

Onze houten voordeuren zijn voorzien van goede isolatie. Dat maakt onze voordeuren niet alleen mooi, maar ook goed voor uw comfort en uw energienota.

Veilig met politiekeurmerk

Graag leveren wij uw voordeur met veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk. Zo geeft u inbrekers geen kans.

Tot in detail uitgewerkt

Bram en Twan maken van uw dromen en wensen een tastbaar ontwerp en werken het tot in de fijnste details uit. Zo bent u verzekerd van een 100% maatwerkproduct.


Service en garantie

Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent met uw nieuwe voordeur. Daar zet ons gehele team zich voor in. We adviseren u over alle mogelijkheden. Onze productie maakt uw voordeur compleet naar uw wens. En ons eigen montageteam plaatst uw nieuwe deur snel en vakkundig. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen. Daarom krijg u van ons 10 jaar all-in garantie op uw voordeur. Mocht u ondanks dit alles toch een probleem met uw deur ondervinden, dan belt u ons en lossen we het voor u op.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs”

Nadat onze deur leverancier bevestigde dat de voordeur niet op tijd kom worden geleverd, belde wij different Doors. Voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Na inmeten en kundig advies is de deur binnen drie weken geleverd. Helemaal naar wens. Bij keuzes voor een leverancier moet je een goed gevoel hebben. Dat hebben wij direct vanaf het eerste contact gehad, goede service, meedenken en kundige medewerkers. En, niet geheel onbelangrijk: dit alles tegen zeer concurrerende prijs. Dank team Different Doors

– Sanny & Jeroen

Lees meer verhalen van klanten

Houten voordeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en garagedeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


Offerte voor een houten voordeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op