Een stijlvolle houten voordeur met kozijn maakt het af!

De blikvanger van een huis is vaak de entree. Bij veel van onze concullega’s  is een houten voordeur in een aluminium kozijn niet mogelijk. Bij Different Doors zijn wij er trots op dat wij een innovatieve oplossing hebben waardoor een stijlvolle houten voordeur in uw nieuwe óf bestaande aluminium kozijn kan worden geplaatst.

Laat u inspireren !

Om u een indruk te geven wat betreft een houten voordeur met kozijn toont onze portfolio u welke opties Different Doors u kan bieden.  Wij worden graag uitgedaagd. Heeft u  of uw architect een eigen ontwerp? Neem contact op met onze vakspecialisten die u graag alle mogelijkheden laten zien om dat ontwerp ook daadwerkelijk te realiseren. We gaan samen met u een oplossing zoeken om zelfs de moeilijkste ontwerpen te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld  uw voordeur en garagedeur laten opgaan in uw gevel? Dan is het zelfs mogelijk om de gevelbekleding in exact hetzelfde hout te leveren.

Uw voordeur in iedere houtsoort en kleur

Eiken, merbau, padoek , okoumé , red cedar, merantie en mahonie. Dit is slechts een kleine greep uit de veelheid aan houtsoorten die wij u kunnen bieden.  Ook de nerfstructuur van de houtsoort bepaald de uitstraling van uw voordeur. Door lakken of oliën aan te brengen kunnen wij uw voordeur van iedere gewenste kleur of tint voorzien.

Welke stijl houten voordeur met kozijn zoekt u?

Kies hier uw favoriete type

Ruime keuze uit verschillende typen hout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Stijlvol én op maat !

Een klassieke en stijlvolle houten voordeur met kozijn maken wij in elke gewenste maat. Onze specialisten komen uw bestaande kozijn minutieus opmeten. U kiest vervolgens de houtsoort en het motief en de voordeur wordt daarna perfect op maat afgewerkt en geplaatst.

Garage en voordeur geplaatst

Meedenken, creatief, adviserend, in voor een uitdaging, open staan voor nieuwe ideeën, open contact, goede uitleg en begeleiding, alles snel op papier, offerte de volgende dag en zo kan ik doorgaan. Alles in 1 dag geplaatst door goede monteurs die doorwerken.
Nog 1 puntje van aanpassing is wenselijk maar dat komt wel goed. Verder zeer tevreden over ontwerp en uitvoering.

Wat ons betreft is Different Doors een echte aanrader!

Lees meer verhalen van klanten