Houten sectionaalpoort

Houten sectionaalpoort; mooi, uniek en stijlvol

Different Doors maakt houten sectionaalpoorten geheel op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw houten sectionaalpoort kan dan ook geheel aan uw wensen worden aangepast. Een houten sectionaalpoort kan in elke stijl worden geproduceerd. Of u nu een klassieke houten garagepoort zoekt of juist modern, de houten sectionaalpoort kan worden uitgevoerd in iedere stijl, in ieder formaat, in houtsoort naar keuze en in elke gewenste kleur. Graag beglazing in uw houten sectionaalpoort? Uw houten sectionaapoort kan worden gerealiseerd met HR++ glas in elke gewenste uitvoering.

Houten sectionaalpoort geintegreerd in de gevel

Een houten sectionaalpoort kan ook geheel weggewerkt worden in een met hetzelfde hout bekleedde gevel. De houten sectionaalpoort sluit dan vrijwel naadloos aan op de houten gevel. Dit resulteert in één prachtig geheel.

Graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Op zoek naar een houten sectionaalpoort voor uw situatie? Benieuwd wat er bij u mogelijk is? Aan de hand van een visualisatie, gemaakt op uw situatie, krijgt u een goed beeld van hoe het uiteindelijke resultaat er uit kan komen te zien. Wij komen graag bij u voor het geven van vrijblijvend advies en informatie. Neem direct contact met ons op.

 

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000