• Uitstekende isolatie
  • Goede beveiliging voor uw huis
  • Makkelijk in gebruik

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

De voordelen van het kiezen voor Different Doors:

Wij vertellen u waarom een investering in een garagedeur van Different Doors de juiste keuze is.

Aandacht & kwaliteit

Bij Different Doors streven we naar perfectie. Een investering in een garagedeur van Different Doors is er een die zich uitbetaald.

Ontzorging van A tot Z

Wij begrijpen dat de aanschaf en installatie van een nieuwe garagedeur een grote stap is. Daarom bieden wij volledige ondersteuning van A tot Z. Van het selecteren van het juiste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, ons team van experts staat voor u klaar. U hoeft u geen zorgen te maken over de details; wij regelen alles.

Snel en efficiënt

Wij bieden een snelle levertijd van slechts 6 weken voor onze Platowood garagedeuren. Bovendien is onze montage efficiënt en vakkundig, met installatie binnen 4 uur.

Langdurige zekerheid

Wij bieden 10 jaar garantie op al onze Platowood garagedeuren. Met Different Doors investeert u in de toekomst van uw woning.

Persoonlijk en vriendelijk contact

Bij Different Doors draait alles om persoonlijk contact. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom zorgen we voor een vriendelijke en persoonlijke benadering. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

beeldmerk

Ontdek jouw ideale Platowood garagedeur met DifferentDoors

Bij DifferentDoors streven we naar het overtreffen van verwachtingen. Onze Platowood garagedeuren bieden de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid. Ontdek ons uitgebreide assortiment en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vinden we de garagedeur die uw huis compleet maakt.

beeldmerk

Heeft u vragen?

Harm adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Platowood garagedeuren van Different Doors

  • Platowood op maat gemaakt!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!