• Goede isolatie
  • Uitstekend beveiligd
  • Gebruik is eenvoudig

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

De voordelen van het kiezen voor Different Doors

Aandacht voor kwaliteit en prijs

Bij Different Doors streven we naar perfectie als het gaat om kwaliteit en prijs. Onze Frake noir houten garagedeuren zijn vervaardigd met de hoogste standaarden in de branche. We begrijpen dat prijs belangrijk is, en daarom bieden we eerlijke tarieven voor de beste kwaliteit op de markt. Met Different Doors haal je waar voor uw geld.

Ontzorging van A tot Z

Wij begrijpen dat de aanschaf en installatie van een nieuwe garagedeur een grote stap is. Daarom bieden wij volledige ontzorging van A tot Z. Van het selecteren van het juiste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, ons team van experts staat voor je klaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over de details; wij regelen alles, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je nieuwe houten garagedeur van Frake Noir hout.

Snel en efficiënt

Bij DifferentDoors begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden we een snelle levertijd van slechts 6 weken voor onze Frake Noir houten garagedeuren. Bovendien is onze plaatsingsservice efficiënt en vakkundig, met installatie binnen 4 uur. U kunt snel genieten van de voordelen van je nieuwe garagedeur zonder lang te hoeven wachten.

Langdurige zekerheid

Wij geloven in de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten, daarom bieden we 10 jaar garantie op al onze Frake garagedeuren. Dit betekent gemoedsrust voor u, wetende dat uw investering goed beschermd is. Met Different Doors investeert u in de toekomst van uw woning.

Persoonlijk en vriendelijk contact

Bij Different Doors draait alles om persoonlijk contact. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom zorgen we voor een vriendelijke en persoonlijke benadering. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. We zijn hier om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw woning.

beeldmerk

Frake Noir houten garagedeuren

Bij Different Doors vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom produceren wij deuren die geheel voor u op maat gemaakt zijn. U geeft ons al uw wensen door, en onze ervaren medewerkers zullen de deur voor u produceren.

beeldmerk

Heeft u vragen?

Harm adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Houten garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!