Hardhouten voordeur

Wilt u uw huis een andere uitstraling geven? Kies voor een hardhouten voordeur! Uw huis zal een stijlvolle, natuurlijke uitstraling krijgen. U kunt zelf het ontwerp, de stijl en de afmeting uitkiezen. Laat uw voordeur de blikvanger van uw huis zijn!

Wat bieden wij onze klanten

Bij Different Doors kunt u een op maat gemaakte hardhouten voordeur laten maken. Een houten voordeur geeft karakter aan een huis. Door het aanbrengen van lakken of oliën krijgt uw voordeur de kleur die u wenst. Wilt u een verticale belijning, horizontaal of een visgraat motief? Alles is mogelijk! U kunt bij ons alle deuren precies laten maken zoals u dat wilt. Wij houden van een uitdaging! Ons doel is dat u de deuren krijgt waar u naar zoekt.

Wilt u meer informatie ontvangen? Stel uw vraag dan direct online!

Ruime keuze houtsoorten

Bekijk hier een aantal van onze hardhoutsoorten, liever een ander type hout? Neem gerust even contact met ons op.


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Laat uw hardhouten voordeuren maken bij Different Doors

Different Doors is gespecialiseerd in het maken van deuren op maat en heeft al jarenlange ervaring. We kennen de fijne kneepjes van het vak. Elke klant krijgt persoonlijk advies van onze adviseurs die ervoor zorgen dat u de deur krijg die u wilt hebben. De klant staat bij ons altijd voorop. We zoeken graag samen naar de mogelijkheden en vinden het ook belangrijk dat we dit samen doen. Wat voor hardhouten voordeur u ook zoekt, wij kunnen het maken!

Wat kunnen we u nog meer aanbieden?

Door de hardhouten voordeur heeft uw woning een natuurlijke, frisse uitstraling gekregen. Maar combineer deze met een oude garagedeur en dit hele effect gaat weg. Erg jammer! Gelukkig maken wij naast houten voordeuren ook houten garagedeuren. Ook deze deuren maken wij voor u op maat. U kunt uit dezelfde houtsoorten kiezen als bij onze houten voordeuren. Daarnaast kunt u kiezen tussen 3 verschillende soorten garagedeuren. Een houten openslaande garagedeur, een houten sectionaaldeur of een houten garagedeur in gevelbekleding.

Bij ons krijgt u service en garantie

Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Ons hele team zet zich er voor in dat u tevreden bent met de hardhouten voordeur die u krijgt. Hierom adviseren wij u het gehele proces. Door het gebruik van de beste materialen zorgen wij ervoor dat de deuren die bij ons weggaan een goede kwaliteit hebben. Daarnaast  bieden wij een all-in garantie van 10 jaar. Heeft u misschien een vraag voor ons? Neem dan vooral contact met ons op! We helpen u graag verder.

Voordelen van een
hardhouten voordeur

  • Sterk
  • Veerkrachtig
  • Duurzaam
  • Geeft uitstekende isolatie
  • Prachtige, unieke uitstraling

Inmiddels hebben we al meer dan honderden garagedeuren en hardhouten voordeuren geplaatst bij klanten. Bekijk ook eens een aantal van onze recensies van klanten.

Lees meer verhalen van klanten