Hardhouten voordeur prijs

Een hardhouten voordeur naar eigen wens is voor dé manier om uw huis karakter te geven. Door uw hardhouten voordeur met zorg uit te kiezen, zorgt u ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de ingang van uw woning. Bij Different Doors kunt u terecht voor een hoogwaardige houten voordeur tegen een scherpe prijs. De prijs van een hardhouten deur, hangt van veel factoren af. Dit leggen we graag aan u uit.

Prijs van een hardhouten voordeur

Om te beginnen wat achtergrondinformatie: met hardhout wordt in de regel hout bedoeld dat afkomstig is van loofbomen. Dit hout is over het algemeen duurzaam en stabiel. Niet alle hardhout is volgens de strikte definitie ook daadwerkelijk ‘hard’. In de praktijk maken we alleen gebruik van hout dat ook daadwerkelijk hard is zodat u langer plezier heeft van uw hardhouten voordeur. Het type hardhout dat u kiest, heeft invloed op de prijs van uw hardhouten voordeur. Dat geldt ook voor de afmeting van de voordeur en eventuele extra wensen als weldorpels, neutjes of slaglatten. Om de prijs van uw hardhouten voordeur te weten, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Uw hardhouten voordeur prijs sturen we dan op de kortst mogelijke termijn toe!

Ruime keuze uit verschillende typen hardhout

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

We helpen u graag!

Hebt u een offerte ontvangen en wilt u weten of er andere mogelijkheden zijn? Of wilt u liever eerst een gesprek waarin de mogelijkheden duidelijk worden? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.

Prachtig resultaat

We zochten naar een houten voordeur en garagedeur voor in de aluminium kozijnen van ons nieuw te bouwen huis en kwamen in contact met Different Doors. Sil gaf ons zeer goed advies en kon de offerte direct achterlaten, erg efficiënt. Het is maatwerk en het vriendelijke team heeft ons door het traject geloodst. Zeer behulpzaam en meedenkend waarmee we de uitdagingen konden oplossen. Het eindresultaat is prachtig en kijk terug op een fijne samenwerking. Dank daarvoor!

Lees meer verhalen van klanten