Eikenhouten voordeur

Maak van de entree van uw huis een echte eyecatcher met een eikenhouten voordeur van Different Doors! U heeft vrije keuze in het ontwerp, de afmetingen en houtsoort. Natuurlijk kunnen wij ook een garagedeur in hetzelfde eikenhout als uw voordeur leveren. Neem contact op met onze vakkundige medewerkers die u graag alle mogelijkheden laten zien.

Een karakteristieke en stijlvolle eikenhouten voordeur kunnen wij voor u realiseren in elke gewenste maat. Onze vakkundige medewerkers komen bij u langs om de afmetingen van het kozijn op te meten. De door u gekozen eikenhouten voordeur wordt daarna perfect op maat afgewerkt en geplaatst.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze eikenhouten voordeuren? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers.

Veel gekozen houtsoorten

Naast eikenhouten voordeuren heeft u ook keuze uit bijvoorbeeld:
mahonie, padoek, red cedar, okoumé merantie en merbou.


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Fraké

Meranti

Zwart hout

Trespa

Barnwood

Padoek

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Bekijk ons portfolio voor een gratis inspiratiesessie!

Om u een indruk te geven wat betreft een eikenhouten voordeur of andere houten voordeuren toont onze portfolio u wat Different Doors in huis heeft. Daag ons eens uit ! Heeft u of uw architect een eigen ontwerp? Neem contact op met onze vakkundige medewerkers die u graag helpen om dat ontwerp ook daadwerkelijk tot leven te laten komen. Zelfs de moeilijkste ontwerpen zijn meestal te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld uw eikenhouten voordeur en uw garagedeur laten opgaan in uw gevel? Dan is het zelfs mogelijk om de gevelbekleding in exact hetzelfde eikenhout te leveren.

Creëer een prachtige stijl met lak

De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door bijvoorbeeld de nervenstructuur van de houtsoort. Door lakken of oliën aan te brengen kunnen wij uw voordeur van iedere gewenste kleur of tint voorzien.

“Prachtig resultaat!”

We zochten naar een houten voordeur en garagedeur voor in de aluminium kozijnen van ons nieuw te bouwen huis en kwamen in contact met Different Doors. Sil gaf ons zeer goed advies en kon de offerte direct achterlaten, erg efficiënt. Het is maatwerk en het vriendelijke team heeft ons door het traject geloodst. Zeer behulpzaam en meedenkend waarmee we de uitdagingen konden oplossen. Het eindresultaat is prachtig en kijk terug op een fijne samenwerking. Dank daarvoor!

Lees meer verhalen van klanten