Veilige openslaande garagedeur

Wat goed dat u er bent. Kennelijk heeft u de deurhanger gevonden die we aan uw garagedeur gehangen hebben. Graag geven we u wat meer informatie over Different Doors en onze oplossingen. Uw buurman in de straat koos voor een openslaande garagedeur van Different Doors. We leggen u graag uit waarom.

Openslaande garagedeuren zijn erg populair. U kunt eenvoudig uw garage in en uitlopen en naar wens opent u één of beide deuren. Openslaande garagedeuren zijn daarnaast zeer veilig, perfect geïsoleerd en een stijlvolle toevoeging voor uw woning of garage.

De voordelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren;

 • Bijna helemaal vrij van onderhoud. (2x per jaar een doek erover)
 • Sterke en duurzame garagedeur door staal op een aluminium frame
 • Volledig maatwerk, de afmetingen, uitstraling en kleur bepaalt u zelf.
 • HR++ isolaties glas mogelijk, helder of melk.
 • 10 jaar garantie!

Stijl en kleur naar keuze

Openslaande garagedeuren van Different Doors worden geleverd in een RAL-kleur naar keuze. Maar er zijn meer keuzes die de uiteindelijke uitstraling bepalen. Wilt u een moderne of klassieke uitstraling? Wilt u horizontale of verticale belijning? Wij zorgen er graag voor dat uw openslaande garagedeur het beste bij u en uw huis past.


Kwaliteit met 10 jaar garantie en €50 cash voor u, en €50 voor de buurman!

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar all-in garantie op uw openslaande garagedeur. Bovendien ontvangt u €50 euro terug na plaatsing van de garagedeur, en uw buurman die al een Different Doors deur heeft ook!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag vrijblijvend bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2599,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

openslaande garagedeur

“Super
tevreden!”

Wij zijn super tevreden met onze mooie nieuwe garagedeuren. Top kwaliteit en top service van Different Doors. En respect voor de monteurs die tijdens plaatsing in de winter bij een gevoelstemperatuur van -17C vakwerk hebben afgeleverd…!

– Familie Kleijn

Lees meer verhalen van klanten

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
van Different Doors

 • Geen tocht, gewoon perfect geïsoleerd.
 • Extra veilig en standaard voorzien van driepuntssluiting en SKG*** kruk.
 • Geruisloos en éxtra mooi!
 • Leverbaar met verschillende profileringen en in ieder formaat!
 • A-symmetrische deuren mogelijk
 • Echt glas; in, naast of boven de deur
 • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen een halve!


        


 

Doe de check!
Is jouw huidige garagedeur aan vervanging toe?

Komt er tocht door je huidige garagedeur? Of is deze voorzien van een makkelijk te kraken slot? Zijn er vervelende krakende en piepende geluiden te horen wanneer de huidige garagedeur wordt gebruikt? Of wil je gewoon iets moois wat bij je woning past?

Is het antwoord ‘JA’ op één van de bovenstaande vragen dan biedt een openslaande garagedeur van Different Doors oplossing;

Behaaglijk de winter door!

Wist je dat openslaande garagedeuren binnen 1 dag, en vaak al binnen 4 uur geplaatst kunnen worden? De oude onveilige, metalen kanteldeur halen we eruit, nieuwe openslaande garagedeur erin. Binnen een halve dag! Ook tijdens koude dagen komen we graag uw openslaande garagedeur plaatsen.

Een paar uurtjes in de kou, en de rest van de winter geniet u van een optimaal geïsoleerde ruimte. Dit is niet alleen behaaglijk, maar bespaart u ook nog eens geld!

Openslaande garagedeuren montage

Offerte voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

[contact-form-7 id="9544" title="Offerte productspecifiek onderhoudsarme openslaande garagedeur deurhanger"]

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op