Zwarte houten garagedeur

In het mooie Brabant realiseerde Different Doors deze bijzondere zwarte houten garagedeur. De garagedeur is elektrisch en volledig weggewerkt in de gevel waardoor hij nagenoeg onzichtbaar is gemaakt. Deze modern landelijke villa bevat mooie contrasten met de rieten kap, de witte gevels en de zwarte garagedeur.

Geïntegreerd in de gevel

In de wand van de garage is een zwarte houten sectionaaldeur geïntegreerd. De deur loopt gelijk met de gevel waardoor hij bij sluiten, vrijwel onzichtbaar wordt in de achterliggende wand. Dit maakt van deze garage een bijzonder fraai geheel.

Volledig geïsoleerd

De deuren zijn voorzien van optimale isolatie waardoor de garage in de winter aangenaam warm en in de zomer juist lekker koel blijft.

Mooie publicatie in The Art of Living

Dit project is ook verschenen in The Art of Living (3e editie van 2021)

Architect: Kuin & Kuin
Fotografie: The Art of Living

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons naast vele isolatie en veiligheidsopties 10 jaar garantie op de garagedeur.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Houten garagedeuren met voordeur