Zwarte houten garagedeur verticaal geprofileerd in drie breedtes gelijk met gevel

Video

Zwarte houten garagedeur met gevelbekleding

Reactie van de klant:

“Het bleek voor andere partijen niet mogelijk om ons ontwerp te realiseren met een standaard garagedeur in verband met het gewicht van de bekleding. Het gewicht was per vierkante in het ontwerp te zwaar om te realiseren (ongeveer 2 keer te veel). Via een zoektocht op internet zijn we bij Different Doors terechtgekomen. Different bleek ons ontwerp wél te kunnen realiseren.

De prijs was een punt waar we over na moesten denken, maar we kozen uiteindelijk voor Different Doors om twee redenen: als eerste de mogelijkheid om ons ontwerp te realiseren en als tweede het vertrouwen als gevolg van de werkwijze en kundigheid direct ter plaatse.

Different Doors denkt mee in oplossingen, zet zich in (in ons geval om een uitdagende leverweek te realiseren van ons nieuwbouw huis) en toetst na oplevering of het aan de verwachtingen voldoet. We bevelen Different Doors aan omdat het huis aandacht trekt. Dit omdat veel mensen komen kijken naar deze nieuwbouwwijk. Hierbij worden we weleens aangesproken over de ‘verstopte’ garagedeur met complimenten en wordt (soms) ook gevraagd naar de leverancier. We geven Different Doors een 8, aan de prijs voor een garagepoort, maar een goed product en een goede service.”

Familie Koopman, Vught

 

 

Alles is mogelijk

Shou sugi ban, zwarthout

Wist u dat wij ook garagedeuren, voordeuren en gevelbekleding produceren van zwarthout ook wel ‘Shou sugi ban’ genaamd? Deze van oorsprong Japanse techniek wordt gebruikt om hout diep te branden zodat het zwart wordt. Het hout heeft een karakteristieke uitstraling. Wenst u ook een garagedeur van deze unieke houtsoort neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel