Zijwaartse sectionaaldeur van Red Cedar hout

Deze op maat gemaakte Red Cedar garagedeur is door Different Doors in Mierlo gerealiseerd. De deur bestaat uit verticale delen Red Cedar met een speciale bewerking en is voorzien van een voetgangersstand. De houten zijwaartse sectionaaldeur van Red Cedar opent zich naar de zijkant in plaats van naar boven. Dit geeft een unieke uitstraling aan de garage. Door het zijwaarts openen is alle vrije ruimte in de garage tot aan het plafond beschikbaar.

Video

Interview met de klant

“Wij waren op zoek naar een bijzondere garagedeur. Ik had niet eerder een zijwaartse garagedeur gezien dus wist niet of dit in de praktijk wel zou werken. Na wat gesprekken gevoerd te hebben met Sil Kuppens, eigenaar van Different Doors, was de twijfel die er nog was verdwenen”. Aldus dhr. de Ruiter, eigenaar van de woning in Mierlo. “De techniek werkt perfect en de garage is goed geïsoleerd waardoor het zelfs in de winter lekker warm blijft. Ik ben zeer tevreden en raad Different Doors dan ook bij iedereen aan.”

Voetgangerstand, wat is dat eigenlijk?

Dat wil zeggen dat de deur niet altijd in zijn geheel geopend hoeft te worden, maar ook geopend kan worden tot bijvoorbeeld 1,00 meter. Zo is de garagedeur ook lopend of met een fiets in de hand plezierig te gebruiken.

Red Cedar

Red Cedar is een duurzame houtsoort met een natuurlijke uitstraling. De Red Cedar garagedeur in dit project is behandeld met een speciale lak. Dit voorkomt vergrijzing en zorgt er voor dat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartste garagedeuren
Houten garagedeuren