Zijwaartse sectionaaldeur van Red Cedar hout

Een uniek project van Different Doors Garagedeuren in Mierlo is deze zijwaartse sectionaaldeur van 4,70 meter breed. De deur bestaat uit verticale delen Red Cedar hout met een blanke afwerking, en is voorzien van een voetgangersstand.

Video

Interview met de klant

Bekijk het filmpje met de ervaring van de klant met Different Doors.

Voetgangerstand, wat is dat eigenlijk?

Dat wil zeggen dat de deur niet altijd in zijn geheel geopend hoeft te worden, maar ook geopend kan worden tot bijvoorbeeld 1,00 meter. Zo is de garagedeur ook lopend of met een fiets in de hand plezierig te gebruiken.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartste garagedeuren
Houten garagedeuren