Zijwaartse sectionaaldeur van Maleisisch Meranti-hout

Recent heeft Different Doors deze prachtige zijwaartse houten sectionaaldeur mogen realiseren. De zijwaartse garagedeur werd bekleed met verticaal geprofileerd Maleisisch Meranti-hout. De deur van 3,90 meter breed is geproduceerd in onze eigen fabriek en gemonteerd door het montageteam van Different Doors. De deur draait weg onder een hoek van 22 graden en is voorzien van een voetgangersstand. Dat betekent dat deze houten zijwaartse garagedeur ook lopend of met een fiets in de hand kan worden gebruikt, zonder de garagedeur geheel te openen.

Meer informatie over de voetgangerstand.

Video

Zijwaartse sectionaaldeur van Maleisisch Meranti hout

Alles is mogelijk

Wij leveren en monteren door heel Nederland. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een luxe garagedeur? Neemt u dan contact met onze klantenservice. Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartste garagedeuren
Houten verticale garagedeuren