Zijwaartse garagedeur van fraké

Bij deze bijzondere woning, waar de garagedeur naadloos opgaat in het geheel, heeft Different Doors een elegante zijwaartse houten garagedeur geïnstalleerd. Deze deur is verdeeld in zes perfect uitgelijnde secties en lijkt als een naadloze, strakke houten wand op te gaan in de gevel. Dit heeft een visueel indrukwekkend effect op passanten van de woning.

Zijwaartse houten garagedeur

De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een houten garagedeur die zijdelings langs de muur wegdraait. De deur is ongeveer 3 meter breed en 2,3 meter hoog. Door de garagedeur zijwaarts uit te voeren behouden deze bewoners de maximale hoogte van de garage. De garage wordt niet alleen gebruikt voor het parkeren van de auto, maar ook voor het stallen van fietsen. Voor het binnen- en buiten zetten van de fietsen kan de garagedeur in ‘loopstand’ gezet worden, zodat deze niet volledig open hoeft.

Garagedeur van Fraké hout

Voor dit project is er gebruik gemaakt van Frake hout. Dit is een authentieke houtsoort met een natuurlijke uitstraling. Kenmerkend zijn de vlamachtige, levendige tekening en zwarte lijnen in het hout. Ook bij dit project komen deze kenmerken sterk naar voren. De overige gevelbekleding van de woning is gemaakt van hetzelfde hout als dat we gebruikt hebben voor de garagedeur. Hierdoor vormt de gevel visueel één geheel, met zijwaartse garagedeur als verrassingselement dat tevoorschijn komt zodra deze wordt geopend.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren