Vier houten garagedeuren van essenhout

Een super gaaf project van ongekende klasse! Bij deze fantastische woning heeft Different Doors maar liefst vier houten garagedeuren gerealiseerd. De garagedeuren zijn gemaakt van essenhout voorzien van een elegante donkere uitstraling.

Garagedeuren gelijk met de gevel & achter de dag

Bij dit project hebben we twee verschillende typen houten sectionaaldeuren mogen plaatsen. Bij de garage aan de zijkant van de woning hebben we twee houten sectionaaldeuren gelijk met de gevel geplaatst. De latten van de garagedeur lopen hier naadloos over op de gevelbekleding, waardoor een volledig houten wand lijkt te ontstaan. Aan de voorzijde, onder de woning, hebben we nog eens twee houten garagedeuren achter de dag geplaatst. Deze zijn qua uitstraling identiek aan de andere twee garagedeuren, waardoor de woning een visueel harmonieuze uitstraling heeft.

Houten garagedeuren van Essenhout

Voor dit project is gekozen voor essenhout met een elegante donkere afwerking. Deze diepe, rijke houtkleur harmonieert prachtig met de donkere stenen die zijn gebruikt voor het metselwerk van de woning. Dit vormt een opvallend contrast met de strak gestuukte delen van het huis, wat resulteert in een strak kleurenspel. Om de woning nog unieker te maken, zijn de houten latten op de garagedeur in verschillende breedtes aangebracht. Dit subtiele speelse element voegt extra karakter toe aan het geheel.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren