Verticale sectionaaldeur van bamboe-hout

Een unieke garagedeur is deze sectionaaldeur met verticaal geprofileerd bamboehout. De totale wand van aangeleverde bamboedelen is 6,80 meter breed. In deze wand hebben wij een sectionaaldeur en een loopdeur verwerkt.

In de werkplaats van Different Doors zijn deze garagedeur, loopdeur en geveldelen volledig op maat geproduceerd. De binnenzijde van de deuren is netjes afgewerkt in RAL9010. Ook de rails en het beslag zijn gecoat op kleur. Het is dus niet alleen een unieke bamboe garagedeur van buiten, maar ook van binnen vormen de deuren en de wand één net geheel.

Uniek bij Different Doors is dat wij standaard sectionaaldeuren ook verticaal kunnen profileren. Hoe dat precies werkt kunt u zien in de video. Wilt u meer weten, lees dan verder over onze verticale sectionaaldeuren.

Video

Bekijk de video van deze unieke garagedeur

Excuses voor de mindere kwaliteit video

Alles is mogelijk

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw gevel wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel