Unieke garagedeur met spiegelwand

Een uitzonderlijk project met een prachtig eindresultaat! Een prachtige garagedeur met spiegelbekleding. Dit unieke project is een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden bij Different Doors.

Garagedeur volledig op maat gemaakt

Een van de meest bijzondere aanvragen die we bij Different Doors ooit binnen hebben gekregen: het maken van een garagedeur met volledige spiegelwand. Een mooie uitdaging die we zeker niet uit de weg gingen. Net zoals onze garagedeuren met houten latten zijn de spiegels onzichtbaar op het houten frame gemonteerd. Op deze manier is de garagedeur een volledig vlakke spiegelwand met strakke uitstraling. Voor de garagedeur is hetzelfde glas gebruikt als de omheining van het dakterras van de woning. Deze warme kleur glas past mooi bij de natuurlijke uitstraling van de houten gevelbekleding dat zich op de rest van de woning bevindt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren