Strakke houten garagedeur onzichtbaar in de gevel

Bij een nieuwbouwwoning hebben we een prachtige houten sectionaaldeur gelijk met de gevel mogen plaatsen. De garagedeur is vervaardigd uit hetzelfde hout als dat is gebruikt voor de overige houten elementen van de woning. Hierdoor matcht de garagedeur qua uitstraling perfect met de rest van het huis.

Houten sectionaaldeur gelijk met de gevel

De garagedeur is zo uitgevoerd dat deze onzichtbaar in de gevel verwerkt is. De houten latten van de garagedeur stroken perfect door op de houten latten van de gevelbekleding. Hierdoor is het moeilijk te onderscheiden waar de garagedeur zich bevindt, en waar deze overgaat in de gevel. Dit vormt een van de specialiteiten van Different Doors en maakt onze garagedeuren uniek in Nederland.

Garagedeur van aanleverde delen

Om eenheid in uitstraling te creëren over de gehele woning hebben we de garagedeur vervaardigd van aangeleverde delen. Het hout dat gebruikt is voor de garagedeur is daardoor afkomstig uit dezelfde partij als de overige gevelbekleding op de woning. Dit voorkomt de kans op kleurvariaties tussen de garagedeur en de gevel.

In samenwerking met Kabaz Architecten & Aannemingsbedrijf Van der Windt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren