Moderne houten voordeur

Different Doors is gespecialiseerd in het fabriceren van prachtige houten voordeuren. Voor dit project is er gekozen voor Afrormosia hout, echter een houten voordeur leverbaar in verschillende soorten hout, waaronder Red Cedar, Fraké, Meranti, Eiken, Barnwood of Padoek. Deze houten voordeur is voorzien van een verticaal motief, wilt u liever een ander motief, zoals visgraat of horizontaal dan is dat geen enkel probleem! Onze specialisten helpen u graag met het uitwerken van uw eigen perfecte voordeur.

Moderne houten voordeur in bestaand kozijn

Een stijlvolle hardhouten voordeur gemaakt door Different Doors. De houten voordeur is voorzien van mooie Afrormosia delen.  De verticale richting vormt een mooi en stijlvol geheel. Bij Different Doors is het mogelijk om een nieuwe houten voordeur te plaatsen in een bestaand kozijn. Vraag uw adviseur voor meer informatie en de mogelijkheden.

Combineer met garagedeur!

Steeds vaker kiest men voor een luxe voordeur in combinatie met een luxe houten garagedeur. Bekijkt u ook eens een aantal van onze combi-projecten en laat u inspireren!

Projecten waarbij er een voordeur en garagedeur op maat zijn gerealiseerd: houten voordeur en garagedeur of een landelijke voordeur en garagedeur

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw voordeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons naast vele isolatie en veiligheidsopties 10 jaar garantie op de houten voordeur.

Gerelateerde projecten
Houten voordeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren