Klassieke houten garagedeuren bij landelijke woning

Onlangs hebben we twee houten garagedeuren in klassieke stijl geplaatst bij een indrukwekkende, landelijke woning. De woning straalt elegantie en tijdloze charme uit waar de klassieke garagedeuren aan bijdragen. De garagedeuren bieden een warm welkom aan iedereen die de lange oprit op komt rijden.

Klassieke houten garagedeuren

De houten garagedeuren in klassieke stijl versterken het gevoel van tijdloze elegantie wat de woning uitstraalt. Dit gevoel wordt gecreëerd door de verfijnde details en klassieke lijnen die op de deur vervaardigd zijn. De garagedeuren zijn achter de dag geplaatst, achter de getoogde muuropening, die zeer kenmerkend zijn voor traditionele woningen. Dit gitzwarte kleur (RAL9005) laat de deuren extra stralen.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren