Jaren 70 woning

Different Doors heeft in Noord-Brabant deze witte jaren ‘70 villa voorzien van een houten sectionaaldeur, houten voordeur en loopdeur. De witte buitenmuren van de volledig gerenoveerde woning hebben een antracietkleurige rand. Het antraciet komt terug in de aluminium raam- en deurkozijnen. Het hout van de deuren en gevelbekleding past hier perfect bij en geeft een warme uitstraling aan de woning.

Afrormosia hout

Different Doors heeft voor deze woning planken van Afrormosia hout gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als voordeur, garagedeur of gevelbekleding. Door het goudbruine hout horizontaal te plaatsen heeft Different Doors er voor gezorgd dat de breedte van de woning wordt benadrukt.

Aluminium kozijnen

Voor deze woning heeft Different Doors behalve een garagedeur ook twee loopdeuren gerealiseerd. De houten deuren zijn gemonteerd in een aluminium kozijn en zijn voorzien van zeer veilige driepuntssluiting. Op de deuren is over de lengte een roestvrijstalen deurgreep gemonteerd. Dit is praktisch en zorgt daarnaast voor een moderne look.

 

Sectionaaldeur

De houten sectionaaldeur opent met één druk op de knop van de bijgeleverde draadloze handzender. Het is ook mogelijk de deur te openen via het codeklavier (buiten) of de draadloze drukknop (binnen). De panelen schuiven naar boven wanneer de deur opent waardoor de ruimte voor en in de garage optimaal benut kan worden. Doordat de planken horizontaal zijn geplaatst zijn de naden tussen de panelen nauwelijks zichtbaar.

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Bent u ook op zoek naar een bijzondere voordeur en/of garagedeur? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw eisen en wensen. Aan de hand hiervan zorgen zij voor een ontwerp dat aansluit bij de stijl van uw woning. Omdat alle deuren van Different Doors op maat gemaakt worden, is geen idee te gek. Wat u ook in gedachten heeft, Different Doors maakt het mogelijk!

Neem contact op met de adviseurs van Different Doors om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren