Houten voordeur Platowood

Ook voor specifieke projecten op maat kunt u ons team inschakelen. Voor dit project is het Plato hout door de klant zelf aangeleverd. Aan de hand van de eisen/wensen van de klant hebben wij binnen de fabriek van Different Doors de voordeur verwerkt tot een uniek eindresultaat. Een fraaie houten voordeur met Platowood.

Ons eigen montage team heeft de houten voordeur geplaatst in Vinkel  – Noord-Brabant. De binnenzijde van de voordeur is netjes afgewerkt in een lichte kleur. Er is gekozen voor een nette afwerking met verticale latten. Een karakteristieke voordeur die de woning van een zeer mooie uitstraling voorziet.

 

Alles is mogelijk

Wilt u graag meer informatie omtrent ons project in Vinkel? Neemt u dan even contact op met onze specialisten of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Houten voordeur in Vinkel – Noord-Brabant

Zo ziet u maar dat Different Doors niet alleen in te schakelen is voor uw garagedeur, maar tevens voor luxe- en moderne voordeuren. Ook wanneer u graag uw voordeur wilt combineren in dezelfde stijl als uw garagedeur dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Komt u uit de omgeving van Vinkel en wilt u ook graag een luxe voordeur? Neemt u dan even contact op. Bekijkt u ook eens onze overige projecten met betrekking tot een voordeur op maat, waaronder deze houten voordeur of deze vaste pui met loopdeur.

Gerelateerde projecten
Houten voordeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: