Houten voordeur latten

Different Doors is gespecialiseerd in het fabriceren van prachtige houten voordeuren. Voor dit project is er gekozen voor Fraké hout, echter een houten voordeur is leverbaar in verschillende soorten hout, waaronder Red Cedar, Afrormosia, Meranti, Eiken, Barnwood of Padoek. Deze houten voordeur is voorzien van een verticaal motief, wilt u liever een ander motief, zoals visgraat of horizontaal dan is dat geen enkel probleem! Onze specialisten helpen u graag met het uitwerken van uw eigen perfecte voordeur.

Verticale latten van Fraké.

Een stijlvolle hardhouten voordeur gemaakt door Different Doors. De houten voordeur is voorzien van mooie Fraké latten. De verticale richting vormt een mooi en stijlvol geheel!

Publicatie in Excellent magazine.

Deze bijzondere voordeur heeft een mooie publicatie verkregen in het magazine Excellent, wonen & leven.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten voordeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de voordeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw voordeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons naast vele isolatie en veiligheidsopties 10 jaar garantie op de houten voordeur.

Gerelateerde projecten
Houten voordeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren