Houten taatsdeur op maat gemaakt

Bij een nieuwbouwwoning in Gorinchem heeft Different Doors de entree van een schitterende houten taatsdeur mogen voorzien. De pivoterende deur is gemaakt van afrormosia hout dat zich kenmerkt door zijn zichtbare vlamtekening en warme kleur. Het uitnodigende karakter van dit hout laat direct een welkome indruk achter bij gasten.

Houten pivoterende deur

Deze taatsdeur, ook wel bekend als een pivoterende deur, onderscheidt zich door zijn unieke bewegingsvrijheid. Deze deur draait moeiteloos rondom een subtiele taatsscharnier, dat discreet is geïntegreerd in de deur, vloer en het plafond. Hierdoor opent de deur ontzettend soepel en wordt er een vloeiende beweging gecreëerd. Naast het gebruiksgemak is de pivoterende deur ook prachtig om naar te kijken.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten taatsdeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten taatsdeuren (pivoterende voordeuren)

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren