Houten taatsdeur en houten garagedeur met uniforme uitstraling

Different Doors heeft deze woning mogen voorzien van een houten taatsdeur als voordeur en een houten garagedeur. De houten deuren en gevelbekleding zijn voorzien van dezelfde kleur als de buitengevel zodat er een uniforme uitstraling ontstaat.

Houten taatsdeur als voordeur

De taatsdeur als voordeur is gelijk met de gevel geplaatst waardoor deze volledig opgaat in het geheel. De taatsdeur is, in lijn met de gevelbekleding, voorzien van verticale latten met een prachtige vlamtekening. Om soepel gebruik van de taatsdeur te garanderen is gebruik gemaakt van het taatssysteem van FritsJurgens.

Houten garagedeur in dezelfde stijl

Om de stijl van de woning door te trekken naar de garage is ook hier gekozen voor een houten garagedeur met verticale latten. Het betreft een zijwaartse garagedeur die langs de linkermuur wegdraait. Doordat een zijwaartse garagedeur een verticale sectieverdeling heeft, is de garagedeur in gesloten stand één strakke wand zonder zichtbare naden.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten taatsdeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten taatsdeuren (pivoterende voordeuren)

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren