Houten garagedeuren in groene omgeving

Een verborgen garage met verborgen garagedeuren! Bij een unieke garage die volledig opgaat in de natuur hebben we twee prachtige houten sectionaaldeuren mogen plaatsen. Doordat de garagedeur en gevelbekleding zijn voorzien van een diepgroene kleur ontstaat er een prachtig kleurenspel met de omliggende natuur.

Houten garagedeuren gelijk met de gevel

De garagedeuren zijn zo uitgevoerd dat ze volledig opgaan in de gevel wanneer ze gesloten zijn. Dit is een van de specialiteiten van Different Doors. We zorgen er altijd voor dat de houten latten op de garagedeur perfect doorstroken op de houten latten van de omliggende gevelbekleding.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren