Houten garagedeur strakke villa

Voor deze strakke villa in Limburg heeft Different Doors een volledig houten garagedeur gelijk met de gevel gerealiseerd. De houten garagedeur past perfect bij de villa omdat ook daar hetzelfde hout is gebruikt.

Geïntegreerd in de gevel

In de wand van de garage is een houten sectionaaldeur geïntegreerd. De deur loopt gelijk met de gevel waardoor hij bij sluiten, vrijwel onzichtbaar wordt in de achterliggende wand. Dit maakt van deze garage een bijzonder fraai geheel.

 

Volledig geïsoleerd

Al onze houten garagedeuren zijn voorzien van optimale isolatie waardoor uw garagede in de winter aangenaam warm en in de zomer juist lekker koel blijft.

Natuurlijke vergrijzing

Het hout zal door weersinvloeden op een natuurlijke manier vergrijzen in een prachtige grijsachtige tint.

 

Hout aanleveren

Bij Different Doors werken we met een uitgebreid aanbod aan diverse houtsoorten, klanten kunnen er echter ook voor kiezen om eigen hout bij ons aan te leveren. Dit wordt vaak gedaan wanneer er meerdere houten details in een woning verwerkt zijn en men er verzekerd van wil zijn dat exact dezelfde soort gebruikt wordt. Dat was ook bij deze woning het geval, de klant heeft het hout bij ons afgeleverd waarmee wij vervolgens de garagedeur geproduceerd hebben.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren