Houten garagedeur gelijk met de gevel

Bij een prachtige gelijkvloerse woning heeft Different Doors een houten sectionaaldeur gelijk met de gevel mogen plaatsen. Een bijzonder mooi project waarbij de garagedeur geopend moet zijn om hem te kunnen zien. Een van de specialiteiten van Different Doors met een fraai eindresultaat.

Onzichtbare garagedeur in de gevel

Om de woning qua uitstraling volledig op elkaar aan te laten sluiten is de garagedeur gelijk met de gevel geplaatst. In gesloten stand lijkt het namelijk om een volledig houten wand te gaan, waar in werkelijkheid er een garagedeur in verscholen gaat. Door slimme technieken en jarenlange ervaring weten we bij Different Doors hoe we dit perfect kunnen realiseren voor een prachtig eindresultaat.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren